Bun Venit In Columbodromul DeVis

  • Post category:Noutati
  • Post last modified:14 noiembrie 2020
Managerul Columbodromului DeVis

Bun Venit In Columbodromul DeVis Prejmer

De ceva vreme ma straduiesc sa imi fac un pic de timp pentru a scrie si cateva articole care sper sa va intereseze. Cum majoritatea timpului mi-l petrec in columbodrom, sunt destul de limitat in a scrie articole.

O sa incerc totusi sa public tot felul de articole interesante, care sper sa va placa si sa va informeze. Avand in vedere ca am deja ani de experienta in spate, incerc sa impartasesc cunostintele mele si cu voi, mai ales cei la inceput de drum in sportul columbofil. Sper ca informatiile disponibile sa va fie de folos, si sa va ajute in createrea porumbeilor campioni.Invitatie

Ca tot veni vorba de porumbei, cu aceasta ocazie va invit sa participati in Columbodromul DeVis, care si-a deschis portile incepand cu data de 1 Martie 2020. Pentru mai multe detalii va rog sa verificați paginile cu informatii, disponibile in meniul principal al site-ului. Pentru orice alte intrebari suplimentare, nu ezitati sa ma contactati folosind formularul disponibil pe pagina de contact.

Imi doresc foarte mult sa construiesc o comunitate de columbofili pasionati cu adevarat, si uniti prin intermediul acestui site. Este placut, ca atunci cand ai nevoie de ajutor si informatii, sa stii exact unde sa le gasesti. Nu uitati sa vizitati si pagina noastră de Facebook si sa ne dati un like la pagina. Daca doriti sa fiti la curent si cu cele mai noi clipuri postate de noi, va invit sa va abonati si la canalul nostru de YouTube. Incerc sa postez destul de des, despre tot ceea ce fac in columbodrom, pentru a tine participantii cat mai informatii.

This Post Has 2 Comments

  1. Bine te-am găsit în Columbodromul DeVis ! Mă bucur mult că ai început să publici si articole. Sa fie într-un ceas bun, cum se spune pe la noi. Doamne ajuta să îți realizezi toate proiectele ce ți le propui.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?