PRIMIREA PORUMBEILOR

15 Martie – 15 Mai 2021

Numarul de porumbei ce pot fi adusi de un crescator sau tandem este nelimitat.

Taxa de inscriere este de 65 Euro de de porumbel ( sau echivalentul in RON ).

Porumbeii trebuie platiti la intrarea in columbodrom. Puteti achita taxa de inscriere direct la columbodrom sau puteti depune banii in contul de mai jos. Pentru cei ce doresc rezervarea unui loc in avans, am inceput deja inscrierile pentru sezonul 2021. Taxa de rezerare este de 50 de Euro.

In zezonul 2021 Columbodromul DeVis, nu va mai avea oferte la echipa ! Se va plati strict 65 Euro pe porumbel. Participantii care aduc minim 5 porumbei, pot aduce doi porumbei ca rezerva. La 10 porumbei puteti aduce patru rezerve. Pana la data de 1 Mai, se va face recensamantul de doua ori, supravegheat de o comisie. Daca la data de 1 Mai lipsesc din porumbei, proprietarul are dreptul sa-i inlocuiasca pana la data de 15 Mai.
 
Rezervele se vor achita inainte de primul antrenament. Inainte de primul antrenament se va face un inventar, supravegheat de o comisie si filmat. In cazul in care lipsesc din porumbeii achitati, rezervele le vor lua locul.
 
La primul antrenament se va stii clar numericul porumbeilor din columbodrom, cat si premiile aferente. Ne asumam porumbeii gratis pe care i-au castigat participantii din sezonul 2020, in concluzie vor intra in numericul pentru premiile din 2021. Din 2021 nu vor mai exista gratuitati ! In 15 Mai 2021 se incheie colectarea porumbeilor. Vrem sa atragem columbofilii prin seriozitate, transparenta si pricepere.

Banca BRD Groupe Societe Generale
Titular cont: Marasescu Mirela Veronica
Cont Iban RON: RO13BRDE080SV48003030800

Cont Iban EURO: RO40BRDE080SV86714220800

ACUM PUTETI PLATI SI CU CARDUL

INSCRIE-TE ACUM

Campurile Notate Cu * Sunt Obligatorii

PORUMBEII TREBUIE SA RESPECTE URMATOARELE CONDITII

PUBLICAREA INFORMATIILOR

Columbodromul DeVis nu publica datele dumneavoastra personale cu exceptia numelui dumneavoastra, numele echipei participante in columbodrom, si seriile inelelor porumbeilor. Ca participant in Columbodromul DeVis, prin plata taxei de participare, va dati acordul dumneavoastra pentru publicarea acestor informatii pe site-ul nostru. Pentru informatii detaliate despre datele dumneavoastra, va rugam sa cititi Politica de Confidentialitate.

PREMIEREA

Trofee Semifinala