Rezumatul Antrenamentelor Din Sezonul 2020

  • Post category:Noutati
  • Post last modified:9 august 2021

Rezumatul Antrenamentelor

Am decis sa adaugam un articol cu rezumatul antrenamentelor din Columbodromul DeVis pentru sezonul 2020, pentru cei care doresc sa descarce clasamentele înainte de a începe etapele concursurilor, sau chiar si dupa. Le puteți găsi și descărca în partea de jos a articolului. Înainte de a discuta despre antrenamente, va invitam sa vizionati acest clip frumos filmat cu o seara înainte de ultimul antrenament. Cum sa nu iubesti aceste păsări care au atâta grație în zborul lor ?

Am început cu mari emoții acest sezon, avand in vedere ca este primul an. Eram încă nedumeriți de cum se instalează și cum funcționează sistemul TauRIS, cum o să afișăm rezultatele, etc. Din fericire totul a decurs bine. Pană la urma totul se învață din experiențele prin care trecem. Cu siguranța la anul o sa fim și mai bine pregatiti. Să știți că ținem cont de tot ce spuneți voi concurenții, incercand să aducem modificări pe site pentru a vă fi pe plac și a vă oferi totul la îndemână așa cum doriți. Voi sunteți cei ce folosesc acest site, așa ca atunci cand ceva nu funcționează corect, sau am putea îmbunătăți, parerea dumneavoastra conteaza foarte mult.Antrenamentele Din Sezonul 2020

Sa revenim la rezumatul antrenamentelor din sezonul 2020. Puteți descărca sau vizualiza clasamentele antrenamentelor aici pe pagina de acum in colo. Nu uitați ca listele sunt doar parțiale, noi avand porumbei întorși în columbodrom chiar și după oprirea sistemului. Fiind doar antrenamente, am reușit să ținem sistemul TauRIS deschis atat cat ne permitea bateria laptopului. Motiv pentru care la imbarcarile ulterioare erau mereu mai mulți porumbei decât cei sosiți. Pentru etapele concursurilor, o sa avem laptopul alimentat pentru a ne permite așteptarea tuturor porumbeilor sosiți. Sperăm că totul a funcționat pe măsura așteptărilor.

Acum că am început în sfarsit și cu primul hotspot la Sibiu – 120 km, o să avem un pic de timp să publicăm cate un articol pentru fiecare antrenament în parte. Pană atunci puteți viziona clipurile pe canalul nostru de YouTube. Dorim mult succes în continuare tuturor participanților în Columbodromul DeVis, și vă mulțumim încă odată pentru participarea dumneavoastră în primul nostru sezon din 2020.

Descarcati Rezultatele

Rezultatele Antrenamentelor In Columbodromul DeVis - 2020

Video: Zbor De Seara In Columbodromul DeVis

Faci un comentariu sau dai un răspuns?