Utilizare

Columbodromul DeVis ( denumit in continuare ‘Columbodromul DeVis, columbodromuldevis.ro’ ) este marca inregistrata S.C. Shin Jitsu Prejmer SRL. Prin accesarea acestui site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, vizitatorul confirma ca a citit, a inteles si accepta in totalitate următorii termeni si conditii de utilizare a acestui site. Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand fara o notificare in prealabil. Vizitatorul site-ului este rugat să reciteasca aceasta pagina in mod regulat, iar accesul continuu sau utilizarea acestui site dovedeste ca vizitatorul este de acord cu aceste schimbari.

Confidentialitate

Columbodromul DeVis recunoaste si garanteaza in conditiile legii ( Legea 677 / 2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale ) importanta protejarii confidentialitătii informatiilor pe care columbodromuldevis.ro le poate colecta de la vizitatori. Intentia Columbodromului DeVis este sa asigure un echilibru intre interesele legitime privind colectarea si utilizarea informatiilor primite de la, sau despre vizitatori, in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale. Toate informatiile care pot identifica personal vizitatorul, precum si cele care nu-l pot identifica direct ( gasite si sub denumirea de “cookies” ) pe care le colectam, indiferent daca sunt furnizate voluntar sau colectate automat de la vizitator, pot fi utilizate doar pentru scopurile noastre interne de marketing. Pentru mai multe detalii va rugam sa cititi Politica de Confidentialitate.

Columbodromul DeVis este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. In lipsa altor specificatii, toate drepturile de proprietate intelectuala ( incluzand aici drepturile de autor si drepturile asupra bazei de date ) privind marcile comerciale, logo si toate celelalte materiale produse pentru si cu ajutorul acestui site apartin exclusiv Columbodromului DeVis. Columbodromul DeVis isi rezerva drepturile privind cele mentionate mai sus si ne vom exercita la nevoie aceste drepturi in cadrul permis de legislatia in vigoare. Nimic din continutul acestui site nu constituie o licenta sau dreptul de a utiliza vreo marca comerciala Columbodromul DeVis, logo sau orice alte materiale prezentate pe site de catre vizitatorii sai. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de catre orice persoana ( fizica sau juridica ) fara acordul scris in prealabil primit de la Columbodromul DeVis. Descarcarea sau copierea prin orice metoda a materialelor de pe site nu transfera catre terti licenta aplicatiilor sau drepturile asupra materialelor de pe site, detinute exclusiv de Columbodromul DeVis.

Continutul Site-ului

Columbodromul DeVis isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si oricum, orice sectiune de pe site, potrivit propriei sale opinii, fara a fi obligati sa justifice in vreun mod modificarile, fara nici o notificare in prealabil si fara a fi obligat sa indeplineasca alta formalitate fată de vizitatori. Vizitatorii accepta in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a informatiilor oferite de Columbodromul DeVis semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarilor operate. In orice situatie in care vizitatorii au obiectii sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din prezentul acord, au obligatia si dreptul de a înceta utilizarea site-ului.

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2020.